Cariere

Cariere

Starkat este o agenție de branding, marketing şi mass-media care creează conexiuni autentice între clienţi şi publicul acestora. Prin strategii inovatoare, oferim acces de neegalat la o reţea extinsă de celebrităţi, influenceri online, tastemakers, persoane de valoare şi suporturi-cheie mass-media. Îmbinăm atât mass-media tradiţionale, cât şi puterea influenţei digitale pentru a acumula expunere maximă pentru clienţii noştri.
Suntem în căutarea unor persoane energice și pasionate dornice să se alăture comunităţii noastre! Căutam coordonatori dinamici şi entuziaști, pasionați de tot ce înseamnă pop culture, influencer și social media.
Aceasta este o oportunitate pentru a deveni parte dintr-o companie inovatoare, în plină dezvoltare, precum şi de a explora diferitele zone ale entertainmentului. Candidatul ideal are spirit de echipă și este foarte conștiincios și responsabil, are competențe digitale, este automotivat, plin de resurse, entuziasmat de acest domeniu și conştient de valorile sale culturale. El/ea este de asemenea familiarizat cu influencerii social media.

Influencer & Marketing Team – descriere job

Coordonatorul Influencer menţine relaţiile personale existente cu influencerii-cheie, personalităţi YouTube şi bloggeri de lifestyle. Coordonatorul Influencer va dezvolta strategii coerente de tip influencer, menite să amplifice mesajele brandurilor și storytelling-ul. De asemenea, va identifica influenceri noi și emergenți pentru campaniile clienților și va lucra în parteneriat cu echipele media pentru asigurarea contentului.

Trimite-ne acum CV-ul tău!